Oliwa do ostrzenia noży Ballistol Schleifol 65 ml płyn

Oliwa do ostrzenia noży Ballistol Schleifol 65 ml płyn

29,00 zł

Powiadom mnie o dostepności

Dane techniczne:

- Ballistol Schleifol płyn
- Olej do konserwacji i ostrzenia noży
- Pojemność: 65 ml
- Producent: F.W.Klever (Niemcy)

dodatkowe informacje

Oliwa do ostrzenia noży Ballistol Schleifol 65 ml płyn

Doskonałej jakości oliwa do ostrzenia i konserwacji noży.
Olej ten pozwala na konserwację szczególnie narażonych ostrzy ze stali węglowej.
Jest bezwonny i bez smaku dlatego nadaję się do noży używanych podczas przygotowania posiłku.

Właściwości:

Do wszystkich kamieni szlifierskich (także taśm ceramicznych, diamentowych lub ściernych).

Wydłuża żywotność, zmniejsza hałas szlifowania, zapobiega zatykaniu się kamienia szlifierskiego.

Wysoka wydajność czyszczenia, zwiększa usuwanie nagaru oraz tlenków metali.

Wiąże ścieranie stali i kamienia i umożliwia płynny ruch szlifowania.

Bezpieczny dla żywności, bezwonny i bez smaku

podobne produkty

Nasza strona używa plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.×Przeczytaj więcej o cookies

Czym są pliki "cookies"?

Pliki "cookies" to informacje tekstowe przechowywane na urządzeniu końcowym użytkownika (przeglądarka internetowa) w celu rozpoznania urządzenia tak, aby móc dostarczyć funkcjonalności takich jak np.: koszyk sklepowy, logowanie. Pliki cookies nie wyrządzają żadnych szkód urządzeniom na których są zapisywane.

Pliki cookies są wykorzystywane na niniejszej stronie internetowej, do poniższych celów:

Usuwanie plików cookies:

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych ma domyślnie ustawione akceptowanie przyjmowania plików cookies. Ustawienie to można zmienić samodzielnie w dowolnym czasie tak aby pliki cookies były blokowane. Zablokowanie plików cookies może jednak spowodować nieprawidłowe funkcjonowanie mechanizmów na stronie internetowej co uniemożliwi w szczególności np.: korzystanie z koszyka zakupowego lub logowanie użytkownika.